Sitter du också med pekfingret i handen och försöker komma på vart nästa resa med barnen ska gå? Lugn, vi har det bästa tipset som kanske otippat nog är att packa ner sparkcyklarna och åka till Paris!

Att välja storstad kan på många sätt vara mer givande än en solsemester och dessutom finns det nästan alltid riktigt billiga flygbiljetter! För att göra resan både enklare och roligare för hela familjen är ett supertips att packa ner ungarnas sparkcyklar. Då behöver ni nämligen inte tänka på att de blir trötta i benen och hinner på så sätt få ut ännu mer av vackra Paris. På Lekmer.se har vi en mängd prisvärda alternativ!

Nedan har vi listat 4 favoritsaker att göra i Paris på sparkcykel – som är 100% barn- och vuxenvänligt!

Notre Dame, Eiffeltornet och Seine

Vad vore en resa till Paris utan att ha sett Eiffeltornet? För ja, det måste ni se och likaså Notre dame och floden Seine som mynnar genom staden.

Jardin d’Acclimatation

En fantastiskt vacker park i norra delen av Paris som passar hela familjen. Här finns bland annat ett Zoo, en nöjespark samt ponnyridning. Ett tips är att ta med picknickkorgen en solig dag.

Brasserier och uteserveringar

Efter en shoppingrunda i Marais-kvarteren kan det vara perfekt att slå sig ner på en uteservering i riktig fransk bistroando. Det kryllar av härliga restaurangstråk i hela Paris och de flesta är även väldigt barnvänliga.

Disneyland

Nöjesparken som många barn drömmer att få åka till. Disneyland må kosta en slant, men det är det värt! Helt klart ett minne för livet och något som kommer att pratas om långt efter ni är hemkomna.

Se alla våra sparkcyklar HÄR