Det finns flera vagnar som är OK att ta med in i kabinen som t.ex. resebarnvagnarna Babyzen Yoyo och Carena Kobbe men för att vara på den säkra sidan bör man kolla vilka regler som gäller för just sitt flygbolag. För att hjälpa er på traven har vi listat och länkat några av de vanligaste flygbolagen och deras barnvagnspolicies:

Resevagnar från Carena Kobbe och Babyzen Yoyo

Reser du med en paraplysulky, syskonresevagn eller en resevagn som inte har måtten inne för att ta med in i kabinen?  Eller har du helt enkelt din vanliga barnvagn så behöver du en skyddande väska. Flera barnvagns-varumärken har speciella väskor för att transportera vagnar i och några av våra favoriter är:

1. Transportväska från Uppababy
2. Transportväska från Stokke
3. Transportväska från Joolz
4. Sulky från Carena
5. Resevagn från Uppababy
6. Syskonresevagn från Britax

Reser du inte så ofta kan det vara ett alternativ att hyra en Airshell. En Airshell är en transportväska som du bokar i förväg och hämtar ut på flygplatsen, checkar in och lämnar tillbaka i anslutning till bagageutlämningen när du är tillbaka från din resa. Smart va? 

Sista alternativet är att köpa en tjockare typ av plastpåse av ditt flygbolag på flygplatsen och lägga vagnen i. Det är såklart väldigt mycket billigare, men ger självklart inte lika bra skydd då den enbart skyddar mot smuts och att hålla lösa delar på plats.

Glöm inte att försöka göra vagnen så liten och kompakt som möjligt, innan du packar ihop den! 🙂 Trevlig resa!

Du hittar alla våra resevagnar och paraplysulkys här.