Är du en mamma eller pappa som äälskar att springa? Då vill du säkerligen inte sluta med det bara för att du nu har ett kid. Däremot så behöver du utöka din nuvarande vagnpark med en joggingvagn. Du behöver en vagn som är särskilt avsedd att klara tuffare terräng och där ditt barn sitter skönt. Vi kikar vidare på tre modeller från Britax, Thule och TFK.

Joggingvagn

1 Britax BOB Revolution Pro

Britax joggingvagn kan du ha både som springvagn och allroundvagn. Med ett lås- och svängbart framhjul, handbroms och justerbara handtag kombineras komfort och säkerhet och blir tillsammans ”ett”.

Joggingvagn

2. Thule Urban Glide 2 Joggingvagn

Med joggingvagnen Urban Glide 2 från det svenska märket Thule är det lätt att ta en joggingtur tillsammans med er lilla äventyrare. Vagnen är anpassad för alla typer av terräng, från staden till skogen,  den är lätt att manövrera tack vare sin låga vikt, de stora 16 tums bakhjulen och det svängbara framhjulet.

Joggingvagn

3. TFK Joggster Sport Joggingvagn

TFK står för Trends For Kids och gör barnvagnar för de föräldrar som älskar en aktiv livsstil och helst inte vill kompromissa med den när de får barn. TFK:s barnvagnar tål tuff terräng och du behöver inte leta perfekta asfalterade trottoarer för att röra dig när ditt barn är med.

joggingvagn leksak

4. STOY joggingvagn för dockor

Kanske kan det hända att ditt lilla hjärta vill susa fram som sin mamma eller pappa. Då gör STOY en joggingvagn i rosa och grått som har tre hjul och sele så att dockan sitter säkert. Vagnen är även hopfällbar så att den smidigt kan tas med på resan. Under vagnen finns det även plats att förvara dockans saker.