En skaljacka är det perfekta ytterplagget! Det är flexibel jacka som kan användas som ytterplagg under vår, sommar och höst. Här kommer nio skäl till varför Kuling Stockholm är ett bra köp.

  1. En skaljacka är vattentålig. Måttet på hur vattentåligt ett plagg är anges i vattenpelare. För att ett plagg ska få klassas som vattentätt ska plagget ha 2000 mm i vattenpelare. Ska barnet vara ute i regn en längre stund är en vattenpelare på 8000 mm att rekommendera. Kuling Stockholm har en vattenpelare på 10 000 mm. 
  2. En skaljacka andas. Andningsförmågan visar på plaggets förmåga att släppa ut fukt.Ju högre andningsförmågan, ju mer fukt släpper plagget ut. Kuling Stockholm har en andningsförmåga på 5 000 g/m2/24h. 
  3. En skaljacka fungerar med lager-på-lager-principen vilket kortfattat betyder att man klär sitt barn i flera lager för att kunna anpassa efter temperatur och väder. Du kan läsa mer om lager-på-lager-principen här.
  4. Skaljackan är gjord i ett flexibelt och slitstarkt material.
  5. Kuling Stockholm har BIONIC-FINISH ECO®-ytbehandling vilket betyder att plagget blir vatten- och smutsavvisande utan att innehålla flourkarboner, formaldehyd och paraffin.
  6. Dragkedjan på Kuling Stockholm har hakskydd.
  7. Jackan har reflexdetaljer.
  8. Jackan har ärmslut som regleras med kardborre för bästa passform.
  9. Jackan finns i åtta olika härliga färger: turkos, blå, pastellgrön, lila, rosa, röd, gul och svart.

Hitta Kuling Stockholm hos Lekmer

Kuling Stockholm

Kuling Stockholm Skaljacka

Kuling Stockholm

Kuling Stockholm skaljacka