Pärla blommor och ge bort i present

Du behöver:
Pärlor
Kvadratiska pärlplattor
Limpistol
En blomstermall (ladda ner här)
Bakplåtspapper
Strykjärn
Printer

Gör såhär: Pärla en blomma med hjälp av mallen. Stryk pärlplattorna och fäst dom med limpistolen. Gör så många blommor du vill ha i din bukett.

Dekorera en bokstav med pompoms

Du behöver:
Pompoms i olika färger: neon, basic eller glitter
Papper i stadig kartong
Sax
Penna
Limpistol

Gör såhär: Rita din bästa bokstav på en bit kartong, klipp ut, limma fast så många pompoms du kan. Klart!

Gör en krona av piprensare

Du behöver:
Piprensare i olika färger: basic, glitter och neon
Måttband
Pärlor som glittrar eller kanske skumformer
Limpistol

Gör såhär: mät huvudet på den som ska få kronan med måttbandet, vik ihop piprensare till du har en cirkel så att den blir lika lång som måttet, gör sedan en ögla med två ben med hjälp av en piprensare och fäst runtom. Pimpa kronan med något du tycker är fint och limma med hjälp av pysslandets bästa kompis: limpistolen.

Sätt en spindel på fingret

Du behöver:
Piprensare
Limpistol
Pompoms
Ögon

Ta fyra piprensare och vira ett halvt varv runt ditt finger, vik det som kommer bli spindelns ben 90 grader, ta två pompoms och limma samman till spindelns kropp, fäst två ögon på kroppen. Ta kroppen med ögonen och fäst på spindelns ben med din limpistol. Låt torka!

Pärla en vimpel

Du behöver:
Pärlor i dina favoritfärger
En fyrkantig pärlplatta
Mall till vimpel (ladda ner här)
Bakplåtspapper
Snöre
Strykjärn
Printer

Gör såhär: Pärla flera stycken vimplar med hjälp av färgsorterade pärlor, pärlplattor, bakplåtspappret och mallen. Stryk pärlplattorna och låt dom svalna. Trä upp vimplarna på ett snöre. Sätt några pärlor mellan varje vimpel. Klart!

Presentdekoration

Du behöver:
Pärlor
Pärlplattor
Mall (ladda ner här)
Bakplåtspapper
Strykjärn
Printer

Gör såhär: Ladda ner mallen och ta fram dina färgsorterade pärlor och dina pärlplattor. När pärlplattan är färdig är det dags att stryka. Tada! Nu har du en presentdekoration du kan sätta på en present.

Bilderna och idéerna till pysslet i bloggposten kommer från Playbox . Är du sugen på fler pysselprojekt? Du hittar allting till pysslet i vårt Skaparrum. Dela gärna dina kreationer med oss på Instagram, tagga oss med @lekmer_se.