Barnpallen

BABYBJÖRN barnpallar har både halkskydd undertill och en halksäker gummimatta ovanpå så barnen ska stå stadigt, även med blöta fötter!

Barnpallen är tillverkad i Sverige och har en genomtänkt design. Den kommer i flera diskreta färger som är snygga att mixa & matcha ihop. I och med att den är väldigt lätt är den smidig för barnen att plocka fram och flytta omkring hemma på egen hand. Barnpallen är tillverkad av kvalitetsmaterial som har lång livslängd och gör att den går att använda flitigt av hela familjen.

Pall Blå  Pall Gul  Pall Rosa  Pall Grå  Pall Vit

 

Pottstolen

BABYBJÖRN Pottstol är designad med både armstöd och högt ryggstöd för att vara bekväm för barnen. Med gummilist undertill och en stadig design är pottstolen väldigt stabil för de små. De släta ytorna gör Pottstolen enkel att rengöra genom att tömma innerpottan, skölja ur och torka. Pottstolen kommer i tre fina färger, välj din favorit!

Genom att vara tillverkad av slitstarka och hållbara kvalitetsmaterial har Pottstolen lång livslängd. Vid behov, byt ut innerpottan så är den som ny igen! Pottstolen består av PVC- och BPA-fri plast som är snäll mot ditt barns hud.

Pottstol Gul  Pottstol Grå  Pottstol Vit

 

Smart Pottan

Med BABYBJÖRN Smart Potta kan du pottträna var som helst! Pottan är praktisk i den lilla storleken och passar perfekt att ta med på både dagsutflykter och längre resor. Den går snabbt och enkelt att rengöra genom att enkelt tömma innerpottan, skölja ur och torka. Med gummilist undertill står Smart Pottan stadigt på golvet när barnet får spring i benen. Kanterna är rundade så att barnen inte riskerar att klämma sig och har ett högt stänkskydd. Smart Pottan kommer i de fina färgerna: blå, grå, grön, gul och vit.

Slitstarka och hållbara kvalitetsmaterial gör att pottan håller länge. Byt ut innerpottan vid behov så är den som ny igen och kan användas av flera syskon eller barn! Smart Potta består av PVC- och BPA-fri plast som är snäll mot ditt barns hud.

Smart Potta Blå  Smart Potta Grön  Smart Potta Grå  Smart Potta Gul  Smart Potta Vit

Go, go, go till Lekmer!