Vi har längtat efter att få visa er nya Lundby Room från den klassiska dockhustillverkaren Lundby. Det som är roligt med det här dockhuset är att det kommer i moduler som barn kan kombinera precis som dom vill. Det finns moduler i tre olika storlekar (22 cm, 33 cm och 44 cm). Modulerna kan kombineras på bredden och höjden eller genom att bygga en extra våning på ett stort dockhus. Det bästa är att du inte behöver skruvar för att hjälpa barnen göra detta utan du fäster bara ihop modulerna med ett enkelt klick.

Lundby Room Dockhus

Väggarna i dockhuset är klädda med tapeter från Sandberg Wallpaper. Väggarna är vändbara men kan även tas bort helt för en friare lek eller ett mer öppet hus. Till dockhuset finns batteridriven belysning. Det gör att barnen är fria att placera dockhuset var dom vill  och inte behöver leka där det finns vägguttag. För att göra huset komplett finns alla typer av möbler, dockor och djur. Titta bara på det här fina köket!

Lundby Room Dockhus

 

Lundby Room DockhusDockhuset har blivit utsett till årets leksak 2019 i kategorin förskolebarn med motiveringen: ”Ett klassiskt dockskåp i ny tappning. Juryn gillar att barnets kreativitet verkligen släpps loss när dockhuset kan byggas både på höjden och på bredden.”

Lundby Room Dockhus