Klassisk julklapp nummer 6 – Tågbana

Tuut-tut! Tågbanan från Brio är på topplistan över de mest klassiska leksakerna. I Brios sortiment finns det tåg och tillbehör som passar dom mindre barnen och dom äldre barnen. Du kan komplettera tågen och tågbanorna med ett tågbord från STOY. Bordet gör att man kommer upp från golvet och kanske att det också blir lite roligare att leka då.

julklappstips lekmer

Klassisk julklapp nummer 7 – Tipi-tält

Tipi-tältet passar utmärkt för lek och mysiga sagostunder och blir en fin inredningsdetalj i barnrummet.

julklappstips lekmer

Klassiska julklapp nummer 8 – Lego

Att bygga Lego är något som är roligt för alla barn, både småknattarna som leker med Duplo och dom lite större barnen men också för deras föräldrar. Du hittar hela vårt sortiment av Lego här.

julklappstips Lekmer

Klassisk julklapp nummer 9 – Instrument

En julklapp som innehåller ett instrument kan vara starten på en musikkarriär. Vi har gitarrer, trummor, mikrofoner, dansmattor och för de yngsta finns små Diinglisar från Teddykompaniet som vaggar de minsta till sömn med fina melodier. En blivande virtuous kanske startar med xylofon från BRIO eller en färgglad gitarr från Kids Concept. Musikinstrumenten hittar du här.

julklappstips Lekmer

Klassisk julklapp nummer 10 – Cykel

Minns du känslan av frihet när du cyklade iväg på egna äventyr för första gången? Hos oss på finns ett stort utbud med springcyklar och cyklar för barn.  Springcyklar hjälper barnet att träna på koordinationen och förbereder dem för att susa fram på en riktig cykel. Cyklar ger en härlig känsla av frihet och självständighet. Du hittar springcyklar och cyklar här.

julklappstips lekmer

10 finfina leksakstips till julen! Nu vill vi önska dig och din familj en väldigt god jul och ett glatt nytt år!

Första delen av julklappstipsen hittar du här.
Leverans innan julafton? Se sista tid för beställning här.
Go, go, go till Lekmer.se!