LEK FÖR ATT LÄRA
ET FÖRBÄTTRAR
FINMOTORIKKEN
De stora och säkra LEGO® DUPLO® klossarna passar perfekt i barnens små händer när de tränar in öga-handkoordination samtidigt som de leker.
DET BJUDER IN
TILL ROLLEK
Från byggare till piloter, föräldrar till kockar – småttingarna får chansen att prova en ny roll ... eller tio! Här kan de utforska sina upplevelser, sina känslor och sin identitet, samtidigt som de utvecklar sociala förmågor.
DET ÖPPNAR
FANTASINS VÄRLD
Med sina oändliga lekmöjligheter sätter ett LEGO DUPLO set igång barnets fantasi. Det uppmuntrar till kreativt tänkande och problemlösning, och till att uttrycka den egna personligheten och hitta på nya sätt att leka varje gång.
Hitta produkter
KUL FÖR ALLA ÅLDRAR
MINA FÖRSTA LEGO® DUPLO® SET
Stora starter set ger en perfekt introduktion till grundläggande byggkunskaper.
SE PRODUKTER
MIN LEGO® DUPLO® STAD
Klassiska och välkända teman uppmuntrar till härlig låtsaslek.
SE PRODUKTER
FAVORITKARAKTÄRER
Massor av roliga byggupplevelser med pastellfärger och söta dekorationer.
SE PRODUKTER
FAVORITKARAKTÄRER
Roliga och kreativa byggäventyr med favoritfigurer.
SE PRODUKTER
UTÖKA UPPLEVELSEN
LEGO DUPLO: PARTNERS IN PLAY
VÄXA UPP MED KREATIVITET
SMÅ KNATTAR!
Nu kan ni börja stapla LEGO DUPLO klossar tillsammans eller titta på olika färgkombinationer. Det kommer antagligen inte att dröja länge innan ditt barn har utvecklat sin finmotoriska förmåga och kan stapla klossar på varandra utan din hjälp.
FÄRGGLADA DAGAR
Ditt barn kommer troligen att börja stapla LEGO DUPLO klossar och bygga små torn – för att sedan genast slå ner dem och börja om. All denna övning följs av mer kreativt byggande och skapar en bättre förståelse för former och färger.
BYGGA GEMENSKAP
Ditt barn börjar uppskatta gemenskap – och kanske blir vän med andra småttingar när de leker tillsammans. Det finns så mycket att lära sig, och med lite uppmuntran och beröm från mamma och pappa blir allt spännande och värt att lära sig.
STÄNDIGT NYFIKEN
Barnet pratar i form av frågor. Det är fyraåringen i ett nötskal. Demonstrera dina svar genom att använda LEGO DUPLO klossar, och iscensätt berättelser om vad som än fascinerar ditt barn just då – eftersom barn är oerhört nyfikna på världen och allt i den.
VISSTE DU ...
HA KUL MED LEGO DUPLO
GRATIS MÅLARSIDOR
Regniga eftermiddagar eller långa bilresor är som gjorda för målarsidor. Ladda ner några av de söta sidorna från LEGO DUPLO så har de små något att pyssla med.
LADDA NER
HA KUL MED BARNEN
Prova de roliga aktiviteterna där du och ditt barn kan ha LEGO DUPLO kul tillsammans.
LADDA NER
GRATTIS PÅ LEGO® DUPLO® FÖDELSEDAGEN
Använd LEGO® DUPLO® klossar och bygg ett kalasset för föreskolebarn, och ladda ner söta dekorationer som gör alla små kalasgäster glada.
LADDA NER
FÖRSÖK UT underhållande APPS
LEGO® DUPLO® Apps
UTFORSKA VÅRA APPAR FÖR FÖRSKOLEBARN
LEGO® DUPLO® Animals
LEGO® DUPLO® Food
LEGO® DUPLO® Train
Det roliga fortsätter!
DEN PERFEKTA STARTEN MED DE SMÅ LEGO KLOSSARNA – FÖR 4–6-ÅRINGAR