Didriksons är skandinaviens största varumärke för regn- och funktionsplagg. De tillverkar plagg i tidlös och klassisk design som gör att dina barn kan vara torra, glada och må bra! De står bakom regnseten Boardman och Waterman som båda blivit utnämnda till bäst i test men också Slaskeman och säsongens nyhet Spray. Vi vill göra en djupdykning i de olika modellerna för att göra det lättare att hitta rätt regnset till just ditt barn. Didriksons regnset är tillverkade i galon och vi börjar med att titta närmre på det.

Vad är Galon?

Svar: Galon är ett 100% vattentätt material som är mjukt, snabbtorkande och smidigt men också tåligt och slitstarkt. Det är lätt att hålla rent och kan torkas av med en fuktig trasa, istället för att tvättas. Galon är fritt från giftiga ämnen.

Slaskeman

En jacka med enfärgade byxor helt i galon både vind- och vattentätt med svetsade sömmar. Det vattentåliga materialet gör setet perfekt för lek i ur och skur. Jackan har tryckknappar längs hela fronten och synliga reflexer 360 grader samt en avtagbar huva. Byxan är av en högre bib-modell och kan justeras med tryckknappar i sidorna samt med reglerbara hängslen.

Finns i nio färger och i storlek 80-140
Rekommenderat pris 499-549 kr
Slaskeman hittar du här!

Waterman

Ett ofodrat vatten- och vindtätt set helt i galon. Waterman är perfekt för utelekar i regnigt väder med sina svetsade sömmar och sitt vattentäta material. Jackan har en avtagbar huva med tryckknappar och synliga reflexer för extra säkerhet. Byxan är av en hög modell för bästa skydd mot regn och vind. Passformen kan justeras i hängslen och tryckknappar i båda sidorna på byxan.

Finns i fyra färger och i storlek 70-140
Rekommenderat pris 599 kr
Waterman hittar du här!

Boardman

Ett vattentätt och vindtätt set med svetsade sömmar tillverkat i galon och perfekt för lek i regn. Setet har ett mjuk och skönt fleecefoder som håller dig både varm och torr vid lek i alla väder. Setet har synliga reflexer 360 grader. Jackan har en avtagbar huva för extra säkerhet som du kan justera i storlek med hjälp av kardborre. Byxan har extra förstärkning vid knäna och ett liv av fleece för extra värme och en bekväm passform.

Finns i åtta färger och i storlek 80-140
Rekommenderat pris 849-899 kr
Boardman hittar du här!

Spray

Spray perfekta setet för lek och bus i regnigt väder. Setet är tillverkat i ett mjuk stretchigt galon-material och är helt vindtätt och vattentätt. Jackan har en avtagbar huva med en transparent skärm som skyddar mot regn samt extra förstärkning över axelpartiet och ventilation baktill. Byxan har justerbara hängslen och extra förstärkning på rumpa och knän. Setet har synliga reflexer för bra säkerhet.

Finns i två färger och i storlek 80-140.
Rekommenderat pris 999 kr
Spray hittar du här!

1. Didriksons Boardman
2. Didriksons Spray
3. Didriksons Waterman
4. Didriksons Slaskeman